چیزهایی زیادی در دنیای اینترنت وجود ندارد که به اندازه این جمله، وحشت به دل مردم بیندازد: هک شدیم». مهم هم نیست که این اتفاق در منزل می‌افتد یا محل کار یا هر جای دیگری. سیلابی از سوالات روانه ذهن می‌شود. چه کسی سیستم را هک کرده؟ چرا؟ به چه اطلاعاتی دست یافته؟ چه مقدار آسیب وارد شده؟ چطور می‌توانیم سیستم را احیا کنیم؟

هنگام وقوع این اتفاق، ممکن است احساس ترس، عصبانیت، اضطراب یا ترکیبی از تمام این‌ها داشته باشید. ممکن است یک بلاگ‌نویس معمولی باشید، یک استارتاپ نوپا، یک سازمان با قدمت یا اصلا یکی از ۵۰۰ کمپانی حاضر در لیست فورچن. هکرها به هیچکس رحم نمی‌کنند.

در واقع تخمین زده شده که در هر روز، بالغ بر ۳۰ هزار وب‌سایت مختلف هک می‌شوند. اینکه شما چه کسی هستید و چه کاری می‌کنید برای هکرها اهمیت چندانی ندارد. به همین خاطر است که هیچکس نمی‌تواند در برابر اقدامات بدخواهانه آن‌ها امن باشد.

البته نمی‌گوییم که تمام هکرها افرادی شرور هستند. بسیاری هکر دیگر نیز داریم که یا برای دل خودشان در این حوزه فعالیت می‌کنند یا اصلا مشاور امنیتی شرکت‌های مختلف هستند و در واقع با قشری که هکرهای کلاه مشکی» می‌نامیم مقابله می‌کنند. اما می‌توان با قطعیت نسبی گفت که اکثر هکرها ترجیح می‌دهند از مهارت‌های فرابشری خود برای کسب درآمد، آسیب رساندن به اعتبار اشخاص دیگر، انتقام‌گیری یا خیلی ساده، لذت بردن از پروسه هیجان‌انگیز هک استفاده کنند.

بروس شاینر، تکنولوژی‌شناس و نویسنده، دیدگاه جالبی راجع به حملات سایبری دارد: حفاظت از سخت‌افزار آسان است. درون یک اتاق و کنار یک میز قرارش دهید، یا یک سخت‌افزار جایگزین بخرید. اطلاعات چیزی است که مشکل را جدی‌تر می‌کند. اطلاعات می‌تواند به صورت همزمان در چندجا باشد، ظرف چند ثانیه به آن‌سوی کره خاکی ارسال گردد و حتی بدون اینکه روح‌تان خبردار شود، به سرقت برود.»

در سال‌های اخیر، هک‌ها و رخنه‌های امنیتی، بازیگران بزرگی را در دنیای تکنولوژی تحت تاثیر قرار داده، از جمله این شرکت‌ها می‌توان به دراپ‌باکس، ای‌بی، مای‌اسپیس، اورنوت، تامبلر، لینکدین و خرده‌فروشی تارگت اشاره کرد. حملات صورت گرفته علیه تمام این شرکت‌ها واقعا بد بود، اما بدترین نبود. می‌خواهید بدانید بدترین هک‌های تاریخ چه بوده‌اند و چطور انجام شده‌اند؟ در این مقاله به مرور ۱۲ هک برجسته و فراموش‌نشدنی در دنیای امنیت سایبری می‌پردازیم.

هک بانک شهر (۱۹۹۵)

 

 

 

در نخستین روزهای اینترنت، یک برنامه‌نویس کامپیوتر به نام ولادیمیر لوین توانست ۱۰ میلیون دلار به سرقت ببرد - اما نه از طریق فعالیت در فضای آنلاین. او سیستم تلفن بانک شهر (Citibank) را هک کرد و اطلاعات حساب‌های بانکی (یعنی شماره حساب‌ها و رمزهای عبور) افرادی که خودش را یکی از نمایندگان بانک به آن‌ها معرفی کرده بود، به دست آورد.

منبع:

https://digiato.com/article/2020/11//%d8%a8%d8%a7-%db%b1%db%b2-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%88%d8%b4%e2%80%8c%d9%86%d8%b4%d8%af%d9%86%db%8c%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%87%da%a9%e2%80%8c%d9%87/

اینتل در تبلیغات جدید خود کاستی‌های مک‌های M1 را به سخره گرفت

امکان استفاده از بیمه در مشاوره آنلاین توسط دکتر ساینا فراهم شد

نسل جدید پردازنده‌های پنتیوم سیلور و سلرون اینتل با لیتوگرافی ۱۰ نانومتری معرفی شدند

یک ,هک ,هکرها ,سیستم ,اطلاعات ,تمام ,در دنیای ,    ,بانک شهر ,ممکن است ,را هک

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علم اطلاعات و دانش شناسی شب نشین حلقه ی مستان تویی تو لوله بازکنی تخلیه چاه تهران ارز دیجیتال بهار سبز کتونی کسب درامد از سایت مانی بردز تعمیر پکیج در کرج مدرسه نشاط دانلود فیلم و سریالهای روز دنیا